مدارک مورد نیاز برای صدور روادید (ویزا) سنگاپور

 

1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس

2- گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ برگشت مسافر به همراه گذرنامه های قبل

توضیح: ویزا فقط برای تور اقدام می شود.

 

-ویزای توریستی سنگاپور به افرادی تعلق می گیرد که با هدف گردشگری ،قصد سفر به این کشور را دارند .

-جمهوری سنگاپور در ایران وزارت خانه ندارد و درخواست ویزا از طریق سفارت خانه های سنگاپور در دیگر کشور ها یا از طریق آژانس های مسافرتی انجام می گیرد .

-تحویل ویزا به صورت رایگان در دفتر سنگاپور و یا دفتر کوالالامپور در مالزی میباشد .

-تحویل ویزا در ایران و یا دیگر کشور ها با شارژ اضافه همراه میباشد که این هزینه جهت پست به آدرس گیرنده ویزا میباشد.

-تحویل ویزا در فرودگاه سنگاپور که به عنوان خدمات ملاقات یا میتینگ سرویس است و با شارژ اضافه همراه میباشد .

-تحویل ویزا به عنوان خدمات ملاقات در فرودگاه سنگاپور که بعد از آماده شدن ویزا ،اسکن ویزا سنگاپور برای مسافر ایمیل می شود و مسافر موظف است فتوکپی این اسکن ویزا را با خود قبل از پرواز همراه داشته باشد. سپس مسافر بعد از فرود هواپیما در فرودگاه سنگاپور بلافاصله بعد از خروج از هواپیما کارمند ما با تابلو به نام مسافر به استقبال مسافر می آید.در این زمان ویزا اصلی توسط کارمند ما به مسافر تحویل داده می شود و مسافر برای عبور از مرز و وارد شدن به کشور سنگاپور به گیت مربوطه مراجعه می کند .

-در صورتی که مسافر به هر دلیلی قادر به پیدا کردن کارمند ما که ویزای مسافر را در اختیار دارد نباشد باید به مسئول یا دفتر اداره مهاجرت در سالن اصلی مراجعه کرده و مسئول مربوطه برای یافتن و هماهنگی با کارمند ما اقدام لازم را انجام خواهد داد .

انجام امورزيارتي عمره مفرد-عتبات عاليات، (كربلا- نجف- كاظمين) با مجوز سازمان حج و زيارت
داراي پروانه بهره برداري:الف، ب، پ, رجاء كدانجمن:1525  كد ياتا:33/2/13795 كد زيارتي:57004
به ما بپیوندید:
facebooktwittergooglelinkedin

www.partgasht.com

021-22491046

برگزار كننده تورهاي گردشگردي داخلی و خارجی  

کلیه حقوق این سایت متعلق به آژانس مسافرتی پارت گشت میباشد و هرگونه کپی برداری از مطالب آن تنها با ذکر نام بلامانع می باشد

طراحی توسط سامان اسماعیلی _ گروه انفورماتیک عصر شبکه  www.networkage.ir